Nađi me lako, preko Gugla svakako, na DIDS 2017

Nađi me lako, preko Gugla svakako, na DIDS 2017

Ovogodišnji DIDS 2017 posvećen je pretraživačkoj internet mašineriji, koju mnogi poistovećuju sa Guglom, o čijim tajnama internet pretrage se govori 7. marta, u Hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu, u organizaciji RNIDS-a.

Drugi blok najveće domaće besplatne konferencije o Internetu, pod nazivom „Nađi me lako“, okuplja domaće i regionalne stručnjake za oglašavanje na Guglu, kreiranje sadržaja i analizu rezultata u Guglovim alatima.

Uvodno predavanje održaće Lazar Džamić, do nedavno šef Guglovog ZOO tima za brend strategiju, lociranog u Londonu. Njegovo predavanje pod nazivom „Kako biti nađen u svetu lakog ignorisanja“ govori o brojnim aspektima hranjenja pretraživačke mašine sadržajem.

Potom sledi panel diskusija o pretraživačkoj mašini, koja je sveprisutna i uključena u svaki deo naših života, i svakako nam nije strani element. Ono šta nas zanima je kako ta mašina funkcioniše i kako utiče na naše priče ili živote. Kako mašina nije strani element (ako se odnosimo na pravi način) zanima li vas kako možete da utičete na njen rad i kako da tumačite informacije koje nam od nje dolaze? Kako na ljudski način pričati sa mašinom i u isto vreme pričati sa ljudima?

Nađi me lako, preko Gugla svakako, na DIDS 2017

Moderator panel diskusije je Ivan Rečević, konsultant i Google Partners trener u „Gaia Consulting“, gost iz Hrvatske Miroslav Varga, stručnjak za Google AdWords kampanje u firmi „Escape“, Jelena Radovanović, internet preduzetnica i kreator veb sadržaja, suosnivač projekta „wwwrite.rs“, i Radomir Basta, direktor i vodeći SEO strateg u „Four Dots“.

Registracija na sajtu je zatvorena i svi kapaciteti su popunjeni. Video prenos programa Konferencije biće dostupan na adresama dids.rs /dids.срб, rnids.rs /rnids.срб, facebook.com/rnids.rs i još desetak internet lokacija medijskih pokrovitelja DIDS 2017, koje će biti objavljene neposredno pre početka Konferencije.

Pokrovitelji: