Нађи ме лако, преко Гугла свакако, на ДИДС 2017

Нађи ме лако, преко Гугла свакако, на ДИДС 2017

Овогодишњи ДИДС 2017 посвећен је претраживачкој интернет машинерији, коју многи поистовећују са Гуглом, о чијим тајнама интернет претраге се говори 7. марта, у Хотелу „Metropol Palace“ у Београду, у организацији РНИДС-а.

Други блок највеће домаће бесплатне конференције о Интернету, под називом „Нађи ме лако“, окупља домаће и регионалне стручњаке за оглашавање на Гуглу, креирање садржаја и анализу резултата у Гугловим алатима.

Уводно предавање одржаће Лазар Џамић, до недавно шеф Гугловог ZOO тима за бренд стратегију, лоцираног у Лондону. Његово предавање под називом „Како бити нађен у свету лаког игнорисања“ говори о бројним аспектима храњења претраживачке машине садржајем.

Потом следи панел дискусија о претраживачкој машини, која је свеприсутна и укључена у сваки део наших живота, и свакако нам није страни елемент. Оно шта нас занима је како та машина функционише и како утиче на наше приче или животе. Како машина није страни елемент (ако се односимо на прави начин) занима ли вас како можете да утичете на њен рад и како да тумачите информације које нам од ње долазе? Како на људски начин причати са машином и у исто време причати са људима?

Нађи ме лако, преко Гугла свакако, на ДИДС 2017

Модератор панел дискусије је Иван Речевић, консултант и Google Partners тренер у „Gaia Consulting“, гост из Хрватске Мирослав Варга, стручњак за Google AdWords кампање у фирми „Escape“, Јелена Радовановић, интернет предузетница и креатор веб садржаја, суоснивач пројекта „wwwrite.rs“, и Радомир Баста, директор и водећи SEO стратег у „Four Dots“.

Регистрација на сајту је затворена и сви капацитети су попуњени. Видео пренос програма Конференције биће доступан на адресама dids.rs /дидс.срб, rnids.rs /рнидс.срб, facebook.com/rnids.rs и још десетак интернет локација медијских покровитеља ДИДС 2017, које ће бити објављене непосредно пре почетка Конференције.

Покровитељи: