LOKACIJA

Metropol_Palace_Belgrade_Facade

Hotel „Metropol Palace“ *****

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd, Srbija, tel. (011) 3333-100, www.metropolpalace.com, reception@metropolpalace.com

Hotel se nalazi u centru Beograda, u blizini Tašmajdanskog parka. Od Aerodroma „Nikola Tesla“ je udaljen oko 20 km, a od Autobuske stanice Beograd i Glavne železničke stanice Beograd oko 2 km.

 

auto_icon AKO DOLAZITE AUTOMOBILOM

 

Postoji parking Hotela, cena je 200 din/sat.

Javna parkirališta u blizini Hotela su u 2. i 3. parking zoni. Parkiranje u 2. zoni je ograničeno na 2 sata, a u 3. zoni na 3 sata, i može da se plati SMS porukom, parking kartom ili kod kontrolora parkiranja. Posle isteka predviđenog vremena za parkiranje, morate da napustite parking mesto i u narednih 30 minuta ne možete da platite parkiranje u istoj zoni.

Ako želite da pratite celokupni program DIDS-a, najbolja opcija je da za parkiranje koristite javne garaže. Najbliže garaže nalaze se kod Vukovog spomenika, na Slaviji, u Masarikovoj ulici i u Pionirskom parku.

Detaljnije o parkiranju u Beogradu: www.parking-servis.rs

122 AKO DOLAZITE JAVNIM PREVOZOM

 

U blizini Hotela prolaze brojne autobuske, minibus i tramvajske linije, a stajališta su kod Pravnog fakulteta ili Vukovog spomenika. Kod Vukovog spomenika je i podzemno stajalište BG voza.

Autobuske linije: 26, 27 i 74

Minibus linije: E4, E7 i E8, kao i A1 Aerodrom – Slavija

Tramvajske linije: 2, 3, 5, 6, 7 i 12

BG voz: prigradski vozovi iz pravca Batajnice i Pančevačkog mosta

Detaljnije o javnom prevozu u Beogradu: www.busplus.rs

Pokrovitelji: